15 de gener 2013

Concurs de Trasllat

A la reunió del grup de treball de dia 11 de gener tots els sindicats de la mesa Sectorial CCOO, UGT, CATAC, SATSE i MC hem fet una proposta unànime respecte les places a convocar i la assignació de llocs de treball:
La llista de places vacants amb identificació dels centres de treball en que estan ubicades ha de ser pública abans de l’acte d’elecció. En el cas de l’atenció primària hem de entendre per centre de treball el CAP o l’ABS.
En l’acte d’elecció s’escollirà el centre de treball concret en que els professionals volen exercir les seves funcions.
Els criteris per l’adjudicació dels llocs de treball hauran de ser transparents, públics, clars, concrets i sobretot objectius, per tant proposem que l’assignació es faci segons l’ordre de puntuació obtinguda en el concurs de trasllat.
Es imprescindible establir criteris objectius que no permetin deixar la decisió de forma arbitraria als directius dels àmbits, en cas contrari la finalitat del concurs de trasllat, que es que els professionals puguin desenvolupar les seves tasques a on realment els interessa, quedaria absolutament desvirtuada i podria acabar sent a la pràctica un procés de mobilitat forçosa més que voluntària. 
L’ICS ha recollit la nostra proposta però no ens ha donat resposta, ens tornaran a convocar a una propera reunió.