08 de desembre 2012

Targeta sanitària per a totes! Concentració


DIA: 10 de desembre
HORA: 18,30 h.
LLOC: Barcelona, Plaça de Sant Jaume

El 10 de novembre, a la trobada de la campanya sobre el dret a l’avortament, vam decidir fer una acció al mes de desembre per seguir visibilitzant el dret al propi cos. Per fer visibles els problemes que tenim en relació al desplegament de la llei, entre d’altres, que algunes dones migrades sense papers, al no tenir dret a la targeta sanitària, han de pagar la intervenció; que a dones que exerceixen la prostitució, com han denunciat altres entitats, els hi exigeixen que denunciïn per tenir dret a la prestació d’IVE si no són legals.
Per seguir vindicant que NO TOLERAREM CAP PAS ENRERE EN ELS NOSTRES DRETS tal com ens està amenaçant el ministre Gallardón.
En aquest marc, les dones de la Marxa Mundial de Dones van proposar el dia 10 de desembre, dia dels drets humans, per fer una acció reivindicativa i visibilitzadora. Aquest dia elles convoquen mobilitzacions a tot el món, a Europa hi haurà concentracions pel dret a la salut sota el lema: ” En front a la privatització de la salut i a un model de salut sexista i heteropatriarcal que nega els drets de les dones a ser mestresses dels nostres cossos, exigim que el nostres cossos deixinn de ser camps de batalla de les relacions de poder masclistes i que els nostres drets sexuals i reproductius siguin plenament reconeguts”.
Al matí anirem al Departament de Salut de la Generalitat per lliurar una carta en aquest sentit.
A la tarda us convoquem a les 18,30 hores, a la plaça de Sant Jaume. Porteu cartells al·lusius i donarem voltes per la plaça per denunciar una vegada més:
QUE
ELS NOSTRES DRETS SÓN DRETS HUMANS!
QUE NO VOLEM LA PRIVATITZACIO DE LA SANITAT!
NO A L’EXCLUSIÓ DE LES PERSONES MÉS FEBLES!
AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT !
NO A LA CONTRAREFORMA DE GALLARDÓN!