02 de setembre 2011

Suport a les protestes veïnals

CCOO del Vallès Occidental denuncia els desallotjaments de diversos CAP de la comarca ocupats per veïns per protestar per les retallades a la sanitat
CAP Badia protestaCCOO del Vallès Occidental denuncia els desallotjaments dels CAP de Ca n’Oriach, Badia del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Castellar del Vallès, entre d’altres. El sindicat considera impresentable l'ús de la policia per desallotjar els veïns i veïnes, que ocupaven els CAP des de feia setmanes amb l'únic objectiu de defensar un sistema sanitari públic i en contra de les retallades sanitàries mitjançant tancaments i acampades en diferents localitats de la nostra comarca.
CCOO del Vallès Occidental dóna suport a les protestes dels veïns i veïnes i demana solucions i no intervencions policials. Per aquest motiu exigim una reunió amb el conseller de Sanitat amb l'objectiu de mantenir els serveis i la qualitat de la sanitat publica al Vallès Occidental.
CCOO fa una crida a la participació dels ciutadans i ciutadanes a totes les mobilitzacions convocades, especialment la del dimarts 6 de setembre a Barcelona.