12 d’abril 2011

CCOO creu que la generalització de les protestes contra les retallades a la sanitat aconseguirà aturar-les

CCOO es felicita que cada vegada més gent adopti les seves tesis en relació a la retallada sanitària
CCOO fa mesos que estem denunciant que la dràstica reducció del pressupost sanitari prevista pel Govern de la Generalitat compromet la qualitat de l’assistència que es dóna als ciutadans i posa en perill el funcionament dels centres sanitaris. Durant aquest temps cada vegada més col•lectius i ciutadans, els quals ja estan patint personalment les retallades, s’han afegit a les nostres tesis i han secundat les nostres protestes, la qual cosa farà que aconseguim aturar les mesures del Govern.
CCOO ens felicitem que, finalment, el president del Consell Assessor per a la Sostenibilitat i el Progrés del Sistema Sanitari i del Col•legi de Metges de Barcelona hagi dit el que tothom ja sap i que nosaltres fa temps que diem: que la retallada és indiscriminada i que debilita el sistema sanitari públic. CCOO lamentem que hagi esperat fins que el conseller ha acusat els metges de pensar només en els diners i quan s’ha adonat que aquestes mesures afectaran directament els metges. Tots els treballadors de la sanitat pública, inclosos els metges, fa setmanes que sabien que les retallades els afectarien directament.
els titulars d'avui:
"La Generalitat ha aprovat un acord amb el qual pretén tranquil·litzar la ciutadania respecte a les retallades pressupostàries que afectaran el sector sanitari, blindant de qualsevol mesura restrictiva l'atenció primària, de malalties greus i les urgències"
* Leire Pajín no "hauria dubtat" entre l'eliminació de l'impost de successions o la retallada en la sanitat
ara.cat * El Govern aprova un acord per garantir l'atenció urgent, la primària i la de malaties greus
Accediu al document