20 de gener 2011

El nou Govern de la Generalitat incompleix els acords amb els empleats de la sanitat pública

Al mes de desembre de 2010 haurien d'haver sortit al DOGC les convocatòries de 36 places de tècnics de prevenció de riscos laborals, 51 de treballadors socials, 215 de facultatius i 113 de diplomats d'infermeria. Aquestes places no han estat convocades perquè el Govern de la Generalitat les ha aturat i no sabem què pensa fer.
Aquestes convocatòries estan pactades en el II Acord de condicions de treball de l'ICS.
El personal que ocupa aquestes places fa molts anys que esperava aquestes convocatòries per poder accedir a una plaça fixa i fa mesos que estan preparant l'examen.
 La decisió del Govern d'aturar les convocatòries no suposa estalvi perquè les places ja estan ocupades per personal interí, manté la precarietat dels llocs de treball i frustra les expectatives d'uns treballadors que fa molts anys que estan demostrant la seva professionalitat en la seva feina diària en l'empresa pública ICS. El Govern comença vulnerant els acords i, per tant, no ens en podem refiar. Si el Govern no rectifica i no convoca les places immediatament, CCOO cridarà els treballadors i treballadores a la mobilització per defensar la qualitat de l'ocupació pública.
Document >>